Latest News :

‘De Flits’ terug van weggeweest

JVC Cuijk wil een open vereniging zijn. Een club voor iedereen, laagdrempelig en verbonden met elkaar door alle geledingen heen. We willen iedereen op de hoogte houden van nieuws dat voor hem/haar van belang, interessant en leuk kan zijn.

Meer dan 50 jaar keken de leden van onze vereniging wekelijks reikhalzend uit naar ‘De Flits’, het voormalige clubblad van JVC Cuijk. Iedere donderdagavond viel deze in de brievenbus. ‘De Flits’ gaf niet alleen informatie over wie wanneer en waar moest voetballen, het bood ook ruimte voor wedstrijdverslagen, voor mededelingen van het bestuur én voor goed gelezen columns, ingezonden brieven en rubrieken, zoals De Punters en De Kreet. ‘De Flits’ schiep een goede band tussen de leden!

Het is anno 2022 toch bijna niet meer voor te stellen dat er iedere week een Flits in de brievenbus zou vallen.

De afgelopen maanden is er een nieuwe redactie gevormd, bestaande uit Marloes van Haren-Bardoel, Rob Christiaans, Leo Giesbers en Maurits de Boer. De redactie gaat proberen de communicatie naar en tussen de leden te verbeteren en naar buiten toe vaker van onze mooie club te laten horen en zien! Eén van de manieren om dit te bereiken is een regelmatig terugkerende, digitale nieuwsbrief: ‘De Flits’! Een naam met een historische knipoog naar het oude, papieren clubblad, dat wekelijks bij leden op de deurmat viel.

Ook de digitale ‘Flits’ brengt nieuws voor jeugdleden (pupillen, junioren), voor hun ouders, voor seniorleden en andere volgers van onze vereniging. In ‘De Flits’ is plaats voor veel verschillend clubnieuws. ‘De Flits’ zal de band tussen de leden en de betrokkenheid bij de vereniging versterken: “JVC Cuijk, Club van ons allemaal”.

De redactie wil graag minimaal één keer per maand De Flits uitbrengen. Maar daarvoor heeft de redactie ieders hulp nodig. Heb je een leuk wedstrijdverslag, een verhaal, ‘wist u datjes’, een column of een verslag van hoe je bijvoorbeeld een activiteit hebt beleefd, deel dit dan met de rest van de vereniging en stuur een mail met in de bijlage je bericht en foto’s naar:  redactie@jvccuijk.nl .

Heb je een idee voor een nieuwe rubriek? Heb je misschien zin en interesse om samen met andere redactieleden mee te werken aan De Flits? Laat het ons dan ook snel weten via redactie@jvccuijk.nl

© JVC 2023