Latest News :

Kledingcommissie

  • kledingplan@jvccuijk.nl Via dit adres kun u materialen aanvragen of een afspraak in plannen.
  • Sjaak Wellesen 0485-318438
  • Robbie Heijl 06-47771480
  • Nico van der Wal 06-54671254

De kleding commissie geeft uitvoering aan het kledingfonds. In dat fonds dragen alle spelende leden bij aan de wedstrijdkleding van JVC Cuijk. Het fonds voorziet in de aanschaf en vervanging van de thuis tenues van alle reams. Dat gaat om de rode shirts, witte broeken en rode kousen en per team een bijbehorend keeperstenue. Per team kan door sponsoring het kledingpakket worden uitgebreid, bijvoorbeeld met reserve tenues, trainingspakken, tassen, warming up shirts.

Alle kleding die bij en om wedstrijden gedragen wordt, is verplicht van het merk Masita waarmee JVC een sponsorovereenkomst heeft en wordt geleverd via Marc Sport. Suggesties voor potentiële sponsoren mogen ingebracht worden via de sponsorcommissie of de kledingcommissie.

Aan het begin van elk seizoen wordt de wedstrijdkleding, intrapballen, waterzak en spons uitgegeven aan de leider van het team, die er gedurende het seizoen voor zorgt dat de kleding gewassen wordt, compleet blijft en aan het einde van het seizoen wordt ingeleverd. Kapotte materalen worden allen vervangen als de oude worden ingeleverd. De leider is er voor verantwoordelijk dat alle spelers hun spullen  inleveren. Hij inventariseert alles, voor hij de kleding weer inlevert, en zorgt ervoor dat de spelers die in gebreken blijven dat alsnog doen. Hij meldt bij de kledingcommissie als spelers daar niet aan meewerken, Die spelers krijgen een factuur voor de ontbrekende materialen, kunnen zich niet overschrijven naar ander club voor alles is ingeleverd.

De kleding commissie verzorgt ook de uitgifte en inname van de trainingsmaterialen op de vaste te stellen momenten aan begin en einde van het seizoen.

© Copyright JVC 2024