• Login
  • Sign Up
Laatste nieuws :

Club info

Club info

Van harte welkom bij onze voetbalvereniging JVC Cuijk!

JVC Cuijk is sinds jaar en dag een van de grootste en succesvolste voetbalverenigingen in het Land van Cuijk en verre omstreken. Niet alleen ons eerste elftal speelt op het een na hoogste amateurniveau, maar ook alle jeugdselectieteams spelen in de landelijke divisie en daarmee op het hoogste amateurniveau.

Dat ook de recreatieve teams zeker onze aandacht hebben blijkt uit de doelstelling die we voor de jeugdafdeling hoog in het vaandel hebben staan. “dat jeugdleden in een veilige en aantrekkelijke omgeving met plezier hun sport kunnen beoefenen, op een niveau dat past bij hun kwaliteiten en/of beleving”.

Bij JVC Cuijk gaan prestatie, plezier en ontwikkeling hand in hand.
Om dit nog beter te kunnen waarborgen hebben we een technische commissie dit zich richt van 5 t/m 23 jaar. Dit laatste om ook de jeugd naar de senioren goed te kunnen waarborgen.

Maar JVC Cuijk gaat nog verder dan dat: onze vereniging heeft ook een belangrijke sociale rol. Om die reden worden naast trainingen en wedstrijden gedurende het jaar ook andere (ontspannings)activiteiten georganiseerd, waarbij niet presteren maar gezelligheid voorop staat. Deze activiteiten worden georganiseerd door een enthousiaste activiteitencommissie.
Wij vinden het belangrijk dat onze leden en hun ouders weten wat zij van JVC Cuijk mogen verwachten. Anderzijds is het jeugdspelers en ouders ook van belang te weten wat JVC Cuijk van hen verwacht. Alle interessante dan wel relevante informatie over de vereniging JVC Cuijk staat op deze website.

Waar het gaat over de structuur van de vereniging en informatie over de commissies binnen JVC Cuijk vindt u onder Clubinfo.

Welke mensen binnen de vereniging actief zijn: bestuur, commissies en medewerkers vindt u onder Organisatie.

Indeling van teams en begeleiding van die teams,  u vindt het allemaal bij Teams. De eerste elftallen van JVC Cuijk wordt daarbij nog een extra onder de aandacht gebracht onder 1e Elftallen.

Wilt u informatie over sponsoring, of hebt u belangstelling om zelf sponsor te worden, bij Sponsoring staat de informatie en kunt u ook zien welke sponsors we hebben.

2019 @ JVC Cuijk