• Login
  • Sign Up
Laatste nieuws :

Aanmelden

Aanmelden

Nieuwe leden zijn van harte welkom bij onze vereniging! Om lid te worden, vul je het aanmeldformulier in dat je hier kunt downloaden. Na het volledig invullen van het formulier kun je het formulier en eventueel de benodigde overschrijvingsformulieren persoonlijk afgeven op het adres dat op het formulier vermeld staat.

Om in een team te mogen spelen is een KNVB pasje noodzakelijk voor elk spelend lid van 10 jaar of ouder.  Daartoe behoort een pasfoto en een kopie van een geldig legitimatie bewijs te worden ingeleverd bij de inschrijving als lid. Leden kunnen zich alleen inschrijven door de vereniging te machtigen de contributie en kosten van kledingfonds en boetes automatisch te incasseren.

Contributie en leeftijdscategorieën. Klik hier voor meer informatie

Als nieuwe leden zich inschrijven en niet meteen in een team kunnen worden ingedeeld, wordt in overleg met de coördinator bepaald bij welk team ze mogen meetrainen.


Download inschrijvingsformulier:

Aanmeldingsformulier Senioren Heren-Vrouwen

Aanmeldings- machtigingsformulier onder 7 t/m onder 12 [pdf]

Aanmeldings- machtigingsformulier onder 7 t/m onder 12 [doc]

Aanmeldings- machtigingsformulier onder 13 t/m onder 19 [pdf]

Aanmeldings- machtigingsformulier onder 13 t/m onder 19 [doc]

Aanmeldingsformulier vrijwilliger


Informatie voor nieuwe leden
Na inschrijving deelt de coördinator een speler in een team in. Daarbij krijgt u de gegevens over trainingstijden en hoort u wie de leiders en trainers van het team zijn.
Als alle teams vol zijn kan een nieuw lid op de wachtlijst worden geplaatst. Vanuit deze wachtlijst kan een speler gedurende het gehele seizoen aan een bestaand team van zijn of haar leeftijdscategorie worden toegevoegd als er ruimte in een team is. De coördinator van de leeftijdscategorie regelt dit.
Bij voldoende spelers in één leeftijdscategorie, zal een nieuw team geïnformeerd worden door de coördinator van de leeftijdscategorie. Nieuwe teams starten na de zomer- of winterstop in ieder geval met trainen.
Een nieuw team wordt ingedeeld in een competitie na overleg met de KNVB.

2019 @ JVC Cuijk