• Login
 • Sign Up

Kledingvoorschrift

Kledingvoorschrift

Tenue:
Shirt: rood
Broek: wit
Kousen: rood
Allen met JVC Cuijk logo

 • Een eventuele slidingsbroek moet geheel wit zijn en niet langer dan de knie.
 • De wedstrijdkleding wordt aan het begin van elk seizoen verstrekt aan de leiding van het team.
 • De bedoeling is dat het om toerbeurt wordt gewassen door de ouders van de spelers.
  Dus niet aan individuele spelers een eigen tenue mee geven.
 • Scheenbeschermers horen bij het tenue.
  (Voor alle voetballende leden van onze vereniging zijn scheenbeschermers verplicht gesteld tijdens de competitie- en oefenwedstrijden. Het wordt echter ook aanbevolen scheenbeschermers te dragen tijdens trainingen, ter voorkoming van blessures).

Kledingvoorschrift:
In de zomerstop worden alle kledingtassen, die door de leiding zijn ingeleverd door JVC Cuijk gecontroleerd.

Waar nodig wordt de kleding/kousen vervangen zodat iedereen met een goede set kleding aan het nieuwe kan beginnen. Eventuele afwijkingen in maat of aantallen kunnen nog voor de start van de competitie worden gemeld bij het bestuur of commissie lid facilitaire zaken.

Enthousiaste nieuwe leiders, ouders of spelers vinden het leuk om uniform gekleed naar de wedstrijden te gaan of trainingen te volgen. We willen daar ook structuur in brengen zodat ouders niet voor onnodige onkosten komen te staan. Als er per team gezamenlijk wordt nagedacht over uniformiteit in trainingspakken, trainingskleding of tassen wend je dan tot het bestuurslid facilitaire zaken of sponsoring.

Zij helpen je graag om binnen de afspraken van JVC Cuijk een mooie en voordelige oplossing te vinden.

JVC Cuijk kent enkele regels ten aanzien van kledingvoorschriften en wel:

 1. JVC Cuijk heeft een exclusief kledingcontract met Kelme, die alle door de club benodigde kleding voor wedstrijden, training en presentatie levert.
 2. wij hebben als vereniging een unieke kleurstelling die enkel door de firma Kelme geleverd wordt. De wedstrijd kleding wordt door JVC Cuijk centraal ingekocht, en is beschikbaar aan het begin van elk seizoen.
 3. Dit geldt in ieder geval voor shirts/broeken en kousen.
 4. Ten aanzien van trainingspakken, warming- up shirts en voetbaltassen willen wij uniformiteit. Neem daarom bij mogelijke aanschaf hiervan altijd vooraf contact op met iemand van de sponsor of kleding commissie.
 5. Indien een bedrijf of een  of meerdere ouder(s) het voornemen hebben om een team van kleding door middel van sponsoring te voorzien, neem dan ook eerst contact op met iemand van de sponsorcommissie, waarvan onder aan deze brief de gegevens staan vermeld,.
 6. Zij kunnen alle benodigde informatie hierover verstrekken. Ook hebben zij voorstellen van diverse samengestelde kledingpakketvormen. Ook is er de mogelijkheid dat deze commissie alles dan verder kan gaan regelen, en conform het kledingvoorschrift incl. belettering van rugnummers en logo(s) zorgt dat bestelde kleding geleverd gaat worden.

Andere kleding als hierboven is vermeld is voor JVC Cuijk niet geoorloofd.

Sponsoring: commerciele-zaken@jvccuijk.nl

2018 @ JVC Cuijk