Latest News :

Eenmalige jubileumuitgave JVC Flitsen

Eenmalige jubileumuitgave JVC Flitsen

Deze week ontvangen alle leden van JVC Cuijk op hun huisadres een speciale heruitgave van ‘De Flits’, het voormalige clubblad van JVC Cuijk.
Meer dan 50 jaar keken de leden van onze vereniging wekelijks reikhalzend uit naar ‘De Flits’. Het clubblad gaf niet alleen informatie over wie wanneer waar moest voetballen, het bood ook ruimte voor wedstrijdverslagen, voor mededelingen van het bestuur én voor goed gelezen columns, ingezonden brieven en rubrieken, zoals De Punters en Raad je Dol.
Dit jaar bestaat JVC Cuijk 90 jaar. Speciaal voor deze gelegenheid is nog eenmaal ‘De Flits’ gemaakt. Met een terugblik op wat ooit was. En met een vooruitblik op de jubileumactiviteiten van de komende maand.

 

Ben je recentelijk verhuisd en valt deze week de jubileumFlits niet bij jou in de bus, dan ben je wellicht vergeten jouw adreswijziging door te geven. Doe dat dan alsnog via info@jvccuijk.nl
In de komende weken liggen er ook Flitsen in de kantine, tijdens de jubileumactiviteiten die op ons sportpark worden georganiseerd. Ook leuk voor oud-leden van onze vereniging!

 

Lees je de Flits liever digitaal? Zie dan bijgaand document.

JVC Flits jubileum

© JVC 2023