JVC Cuijk ZA1 pakt koppositie

Home > Nieuws > JVC Cuijk ZA1 pakt koppositie

JVC Cuijk ZA1 pakt koppositie

Datum: 03-12-2017
Temperaturen onder de 0, een veld waar menig koe zich niet thuis zou voelen en mist waar rookmachines jaloers op zouden zijn. Deze factoren stonden vandaag centraal voor JVC Cuijk ZA1 dat op bezoek mocht bij Uchta uit Ochten.

Tijdens de bespreking werd erop gehamerd dat er van onderschatting geen sprake mocht zijn. Mede door de zware omstandigheden kon het wel eens een lastige middag worden voor JVC ZA1.

Na het eerste fluitsignaal pakte JVC ZA1 direct de overhand. Door de felheid en beleving creëerde JVC ZA1 meteen een aantal kansen, echter was het keer op keer de grensrechter die zijn vlag de lucht in gooide. Na 6 minuten kwam Ali er op links goed door, hij gaf de bal af aan Dani, die hem van dichtbij binnen kon tikken. 0-1! JVC ZA1 bleef na deze voorsprong gedisciplineerd voetbal spelen. In de 18de minuut bereikte Jimmy met een fabuleuze bal Aimane. Aimane gaf de bal in één keer voor aan Jeroen, die vanaf 11 meter de bal in de linkerhoek schoot. 0-2! In de 31ste minuut werd een aanval via Ali en Sjors goed afgemaakt door Dani. 0-3. Toch kreeg Uchta in de eerste helft nog een kansje. Jimmy schopte letterlijk een gat in de lucht, waarna de spits van Uchta de bal op de lat schoot. Voor rust wist JVC ZA1 nog eenmaal het net te vinden. Na een corner van Sjors, kopte Ali de bal perfect binnen. 0-4!

Na de rust bleef JVC ZA1 constant de bovenhand houden. Sjors schoot de bal van 25 meter snoeihard tegen de paal en ook Jeroen was met een harde volley dichtbij de 0-5. Na 55 minuten was het Noud Maassen (Foto) die voor de 0-5 tekende, door een Iniesta waardige steekpass van Job kwam de bal bij Noud terecht. Noud stiftte de bal subtiel over de keeper van Uchta heen. Na deze goal werd de passing bij JVC ZA1 slordiger, met het gevolg dat er minder kansen werden gecreëerd. In de 82ste minuut leek het er even op dat Haantje zou moeten stoppen met roken, nadat Kevin de bal vanaf de 16 huizenhoog overschoot. In de 90ste minuut belandde een poging van Jeroen op de paal. Na dit moment vond de scheidsrechter het mooi geweest, en maakte hij een einde de koude voetbalmiddag.

Complimenten aan het team voor deze welverdiende 3 punten. Ook in deze zware omstandigheden wist JVC ZA1 middels goed voetbal de 3 punten mee te nemen naar Cuijk!