JVC Cuijk ZA1 wint de derby bij VCA

Home > Nieuws > JVC Cuijk ZA1 wint de derby bij VCA

JVC Cuijk ZA1 wint de derby bij VCA

Datum: 12-11-2017
Op zaterdag 11 november stond de inhaalwedstrijd VCA 1 - JVC ZA1 op het programma. In deze echte Cuijkse derby was de noodzaak op een goed resultaat voor beide ploegen groot.

Jarno van Lieshout


In de eerste helft ontstonden voor zowel VCA als JVC diverse kansen waardoor de eerste goal niet lang uitbleef. De 0-1 kwam al snel in de eerste helft op het scorebord. Na een goede combinatie van JVC kon Ali Özdemir bij de tweede paal intikken. VCA kwam al snel met een antwoord en kon profiteren van een pijlsnelle counter 1-1. Nog voor de rust kwam wederom Ali Özdemir tot scoren. Met een verdekt schot wist hij de keeper op het verkeerde been te zetten en de 1-2 te maken.

Na de rust werd de bal al snel in het voordeel van JVC op de stip gelegd. Deze strafschop werd door Jeroen Dirks beheerst binnengeschoten 1-3. Sjors Broenland pikte ook zijn doelpuntje mee. VCA kreeg de bal niet weg na een goed genomen corner waarna Broenland met een listig balletje tot 1-4 wist te komen. Het werd nog even spannend toen VCA tot 2-4 kwam als gevolg van een splijtende pass van Stan Brands. Kort daarna gooide JVC de wedstrijd in het slot nadat Jeroen Dirks middels een prima kopbal voor een tweede maal scoorde 2-5.

Na een zware en van beide kanten slordige wedstrijd was JVC vandaag de gelukkigste ploeg waardoor ze in de 4de klasse - A nog altijd de ploeg zijn met de minste verliespunten.