Algemene Ledenvergadering JVC Cuijk huldigt leden

Home > Nieuws > Algemene Ledenvergadering JVC Cuijk huldigt leden

Algemene Ledenvergadering JVC Cuijk huldigt leden

Datum: 02-11-2017
De Algemene Leden Vergadering van JVC Cuijk levert elk jaar de sportman, sportvrouw, sportploeg, het talent en de allrounder van het voorgaande jaar op. Op maandag 30 oktober 2017 werden door de Algemene Ledenvergadering de volgende personen in de schijnwerpers geplaatst;
 
Talent van het jaar 2016-2017;
Raï Jansen, keeper van JVC Cuijk onder 19-1
Raï is vervroegd doorgestroomd naar het onder 19-1 team dat bovenin meedraait dit seizoen.
Raï mag eigenlijk nog uitkomen in het onder 17-team, maar op grond van kwaliteiten schittert hij nu in onder 19-1. Ook sluit hij aan bij de trainingen van ons zondag eerste elftal.
Raï is een beloftevolle keeper en zal in de huidige structuur van JVC Cuijk zeker zijn mogelijkheden zien.
 
Sportploeg van het jaar 2016-2017
Het jongensteam onder 17-4
Onder leiding van Geert-jan Janssen, Hans Kersten en Richard Peters pakte dit team afgelopen jaar in de tweede seizoenshelft het kampioenschap met als beloning een avondje ‘wokken’ bij ‘Wok de Beleving’ in Langenboom. Dit team verdient niet alleen op basis van dit kampioenschap deze titel, maar ook omdat zij als ploeg altijd klaar staan voor JVC Cuijk. Naast hun vrijwilligerstaken vullen zij ook met enkele mensen de trainersposities op de woensdagmiddag in. Ook de sfeer in het team en de wijze waarop ieder in dit team, ongeacht niveau en kwaliteiten een rol speelt, maakt dat dit team terecht deze titel in ontvangst neemt.
 
Sportman van het jaar 2016-2017
Maurits de Boer speelt al ‘honderduizend jaar’ bij de veteranen van JVC Cuijk. Het feit dat hij, op deze leeftijd, bijna wekelijks zijn partijtje met succes meedraait tekent zijn lichamelijke fitheid. Stijlvol pikt hij zijn doelpuntje en elegant vallend zijn strafschop, mee. Ook is Maurits de verpersoonlijking van de ‘gentlemen voetballer’.
Naast zijn wekelijkse veteranenpartijtjes is Maurits ook actief in de commissie ‘Straffen en belonen’ en speelt hij een beheerdersrol richting het gebruik van de zaal van het Merletcollege.
Maurits is hopelijk een voorbeeld van de uitspraak; ‘We leiden op voor de veteranen’.
 
Sportvrouw van het jaar 2016-2017
Laura van Duijnhoven, speelster van het eerste dameselftal van JVC Cuijk. In het moeilijke seizoen dat dit eerste elftal in 2016-2017 draaide was zij de speelster met veel ‘drive’. Zij stimuleerde hiermee haar teamgenoten om net wat extra’s te brengen. Ze speelde en speelt nog steeds een bindende rol in het team, waardoor Dames 1 van JVC Cuijk ook dit seizoen zal ‘overleven’ en de basis zal leggen voor al die talentvolle meisjes die uit de jeugdafdeling richting Dames 1 doorstromen.
 
Allrounder van het jaar 2016-2017
Annemie Ebben is met recht Allrounder van het jaar van JVC Cuijk. Als Allrounder zet je je op diverse fronten in bij JVC Cuijk en neem je grote brokken werk tot je, waardoor onze vereniging aan 42 teams de gelegenheid kan bieden om wekelijks plezier aan de voetbalsport te beleven.
Annemie doet dat door er voor te zorgen dat de kantine van JVC Cuijk op al die momenten open is en gezelligheid biedt. Daarnaast is ze op zondag, samen met manlief Ben, verantwoordelijk voor de kassa bij wedstrijden van JVC Cuijk 1. Ook is ze nooit te beroerd om tijdens projecten haar steentje bij te dragen. Annemie is in hart en nieren JVC-er en heeft dit overgedragen op dochter en kleinkinderen die nu actief zijn in supportersvereniging ‘De Harde kern’.