JVC Cuijk Za1 wint ook tweede wedstrijd

Home > Nieuws > JVC Cuijk Za1 wint ook tweede wedstrijd

JVC Cuijk Za1 wint ook tweede wedstrijd

Datum: 09-10-2017
Eindelijk speelde JVC Cuijk Za1 echt thuis op ons eigen hoofdveld, en wel meteen een hele belangrijke wedstrijd. Excelsior Zetten kwam op bezoek, de ploeg die door velen als titelkandidaat wordt gezien.

Foto's Voetbal-shoot

JVC had het in het begin wat lastig met de fysiek sterke formatie van Excelsior die duidelijk hun huiswerk hadden gedaan. Na wat omzettingen bij JVC stond het een stuk beter, en kreeg JVC duidelijk de overhand. Eerst kreeg Jarno van Lieshout nog een goede mogelijkheid, maar de keeper pakte de bal goed. In de 37e minuut kreeg JVC een corner, Excelsior kreeg de bal niet uit het eigen doelgebied en uiteindelijk kwam de bal voor de voeten van Ali Ozdemir die met een fraai schot de lat raakte waarna de bal precies voor het hoofd van Jeroen Dirks viel die vrij kon inkoppen. 1-0! JVC controleerde en speelde de eerste helft uit. 

Ook de 2e helft werd weer sterk gestart. In de 54e minuut kon de van eenblessure teruggekeerde Sjors Broenland zijn fraaie donniesolo afronden. Na een aantal spelers van Excelsior aan de kant gezet te hebben schoot hij beheerst binnen: 2-0! Even later ging Excelsior wat meer risico nemen en bracht een nieuwe spits. Ze kregen wat kansen maar keer op keer was het de sterk keepende Tom Janssen (foto) die uiteindelijk zijn doel schoon heeft kunnen houden. JVC Cuijk moest steeds meer terug uit, wat wel betekende dat hun snelle spitsen steeds meer ruimte kregen. Alleen waren ze niet scherp genoeg in de afwerking om de wedstrijd helemaal op slot te gooien.

Uiteindelijk een prima overwinning tegen een sterke tegenstander. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen BVC uit Beek op het programma, en zal JVC Cuijk weer voor de 3 punten gaan!