Sportlink en de app: Voetbal.nl

Home > Nieuws > Sportlink en de app: Voetbal.nl

Sportlink en de app: Voetbal.nl

Datum: 20-09-2017

Zoals jullie al uit eerdere berichten hebben begrepen zijn wij als vereniging druk bezig met het implementeren van Sportlink. Hier gaat tijd inzitten en wij willen Sportlink uitrollen op het moment dat alles duidelijk is.  Sportlink is de overkoepelende naam en hieronder hangen modules/apps (bijv. voetbal.nl, wedstrijdzaken, verenigingsadministratie etc.). Zoals bekend is het beleid van de vereniging  om leden ook vrijwilligerstaken uit te laten voeren. Om dit inzichtelijk te maken naar jullie is hiervoor binnen Sportlink de app: Voetbal.nl ontwikkeld.

 Voetbal.nl / vrijwilligerstaken.
Met deze app is het voor leden mogelijk om alles rondom jouw elftal en onze vereniging te volgen op het moment dat jou dat schikt. Je kunt o.a. het programma van je elftal zien, de stand van de competitie in de gaten houden etc.
Een ander onderdeel van deze Voetbal.nl app zijn de vrijwilligerstaken. Hierin kun je zien voor welke taken jij bent ingeschreven en waarvan je ook een uitnodiging ontvangt. Het is dan wel belangrijk om deze gratis app te downloaden (geschikt voor IOS en android).

Er zijn al leden die de Voetbal.nl app gedownload hebben en het verzoek is aan de overige leden om dit ook te gaan doen. We adviseren jullie om als vast te gaan “spelen” met de app en zelf te ontdekken welke informatie er te verkrijgen is. Er zal ook nog een instructie gemaakt worden, die  gepubliceerd zal gaan worden op de site van JVC. 
Samengevat, wat zijn de voordelen van de app voor jou, maar ook voor andere:
  • Inzicht in de vrijwilligerstaken
  • Programma, standen en uitslagen van jouw teams
  • Persoonlijke- en teamstatistieken
  • Volg de teams van je vrienden en familie
  • Direct op de hoogte van afgelastingen
  • Video’s en foto's van jouw teams
Conclusie: wacht niet, download de app en start.   
Alvast bedankt voor jullie medewerking.
Namens de commissie Sportlink.
 
Noot:
Indien u niet over een mobiele telefoon beschikt dan kunt u altijd via de website op de hoogte blijven van programma’s/ standen/ afgelastingen e.d. De vrijwilligerstaken moeten u dan per mail worden toegezonden.