JVC Cuijk doet mee aan de Grote Clubactie 2017

Home > Nieuws > JVC Cuijk doet mee aan de Grote Clubactie 2017

JVC Cuijk doet mee aan de Grote Clubactie 2017

Datum: 15-09-2017

Op zaterdag 16 september 2017 start de Grote Clubactie en wij, als JVC Cuijk leden, doen daar uiteraard ook dit jaar weer aan mee. 


In 2017 hanteren we dezelfde aanpak als in 2016 wat betekent dat we loten verkopen m.b.v. het lotenboekje. Deze manier werkt makkelijk en zorgt voor minder rompslomp bij de afhandeling.
JVC Cuijk leden mogen met de lotenboekjes (wanneer zij dat willen) “langs de deuren” om daar machtigingen in te laten vullen. De praktijk leert dat wanneer je enkele vrienden, familieleden of buren vraagt een lot te kopen, er snel een flink aantal verkocht kan worden.
 
JVC Cuijk ontvangt, per verkocht lot uiteindelijk € 2,40. De loten kosten de koper echter  € 3,- per stuk. 
Per lot dient JVC Cuijk € 0,60 af te rekenen aan de Grote Clubactie.
 
Loten verkopen met opbrengsten voor jezelf of voor je team
JVC Cuijk wil de verkoop door leden stimuleren en geeft een deel van de verkoop terug aan individuele leden dan wel het team van de verkoper. Per verkocht lot ontvangt de verkoper namelijk € 1,- voor zijn/haar team.
De besteding van gespaarde bedrag mag door een JVC Cuijk lid en het team zelf bepaald worden. Er kan en mag dus ook besloten worden om individuele leden de door hem/haar verdiende euro’s gewoon uit te betalen.
Spelers van een team kunnen dit ook samen doen en zo de “teampot” spekken. We weten dat er teams zijn die vorig jaar met het verdiende geld het teamuitje bekostigden en/of gebruikten om een deel van de reis naar een buitenlands toernooi betaalden.
 
Lotenboekjes
In eerste instantie beschikt JVC Cuijk over 400 lotenboekjes. Leiders van alle teams stimuleren hun spelers om minimaal 1 lotenboekje per speler af te nemen (en minimaal 2 loten te verkopen per speler) en vinden vanaf zaterdag 16 september lotenboekjes in hun postvak op het wedstrijdsecretariaat van JVC Cuijk.
We houden een aantal lotenboekjes achter de hand zodat veel verkopende leden in later stadium altijd nog meer lotenboekjes kunnen ontvangen.
 
Belangrijke data:
Doorlopend, tot 23 november                  
Uiterlijke invoerdatum ingevulde machtigingen.
16 september
Lotenboekjes zijn te vinden in postvakjes op WS.

 
16 september
Start Grote Clubactie.
15 november
Uiterlijke inleverdatum ingevulde lotenboekjes op WS JVC Cuijk (daar is een speciale inleverbus te vinden)
13 december
Trekking Grote Clubactie
31 januari
Uitbetaling verkoopopbrengst met machtiging.
Eind februari
Uitbetaling aan individuele leden / teams door JVC Cuijk
 
William van den Berg
Coördinator Grote Clubactie JVC Cuijk