Sterke overwinning voor beloftenteam JVC Cuijk

Home > Nieuws > Sterke overwinning voor beloftenteam JVC Cuijk

Sterke overwinning voor beloftenteam JVC Cuijk

Datum: 13-09-2017

Dinsdagavond 12 september was Sportpark Zuid het decor voor de eerste wedstrijd in de beloftencompetitie voor Jong JVC Cuijk. De selectie was een samenstelling van talentvolle spelers van JO19-1, ZA1 en de spelers van ZO1 die het afgelopen weekend weinig of niet gespeeld hebben.

De eerste helft was duidelijk voor Jong JVC Cuijk. Een goede combinatie tussen Boy Visser en Bjenze Graat werd door eerstgenoemde goed afgerond, en een mooie aanval via Ali Ozdemir, Boy Visser en Bjenze Graat werd door Bjenze met een lob gepromoveerd tot 0-2.

Na de rust kwam Jong de Treffers prima uit de startblokken en scoorde de aansluitingstreffer. Een rush van 30 meter van Lucas vd Heuvel (Foto) (die met bal sneller was dan de verdedigers) bracht de stand op 1-3. Het slotakkoord was voor de thuisploeg: 2-3.

Een mooie wedstrijd die heel nuttig was voor de ontwikkeling van de talenten van beide clubs. Goed was het ook om te zien dat de talentvolle jongens uit JO19-1 en ZA1 zich uitstekend aanpasten aan het hoge tempo en zich uitstekend manifesteerden.