Uitgifte kleding en overige benodigdheden

Home > Nieuws > Uitgifte kleding en overige benodigdheden

Uitgifte kleding en overige benodigdheden

Datum: 07-08-2017
Beste leiders,

Bij voorbaat willen we jullie al melden dat we erg blij zijn met het feit dat jullie het komende seizoen een begeleidende rol op je willen nemen zodat er weer honderden jonge voetballertjes/voetbalsters wekelijks met plezier hun potje kunnen voetballen.

We trappen op 26 augustus af met een seizoensopening. Tijdens deze siezoensopening vinden er allerlei activiteiten plaats (hierover binnenkort meer info op de website) en kunnen jullie allemaal de materialen ophalen die je gedurende het seizoen gebruikt. Hieronder informatie hierover vanuit de kledingcommissie. 

Op zaterdag 26 augustus tussen 9:00 en 13:00 uur zal de uitgifte van de tassen met de kleding en de overige benodigdheden plaatsvinden op het sportpark. De leiders van de teams kunnen dan de tassen op komen halen. Wij vertrouwen erop dat er met zorg omgegaan zal worden met de door de vereniging ter beschikking gestelde spullen. Mocht uw team al een wedstrijd gepland hebben voor 26 augustus dan kan er contact opgenomen worden via kledingplan@jvccuijk.nl om af te stemmen wanneer de uitgifte plaats kan vinden.
2 september, 9 september en 16 september van 10 tot 12 uur is er de mogelijkheid om te ruilen vanwege niet passen etc.

Namens de kledingcommissie wensen wij uw allen een mooi en sportief seizoen toe.
Sjaak Wellesen
Robby Heijl
Carin Rooijendijk
Nico van der Wal