Thierry Schelsema trainer bij JVC Cuijk

Home > Nieuws > Thierry Schelsema trainer bij JVC Cuijk

Thierry Schelsema trainer bij JVC Cuijk

Datum: 24-07-2017
JvC Cuijk is verheugd dat zij Thierry Schelsema (foto onder) hebben kunnen inlijven als trainer van JvC Cuijk onder 17-2. Dit team dat in de 1e klasse speelt en vorig jaar nog onder leiding stond van Osama Arrogi speelde zich vorig jaar naar een toppositie in deze eerste klasse en miste de promotie maar net. Thierry is 22 jaar oud en voetbalde tot zijn 18e bij JVC Cuijk in de jeugdafdeling. Daarnaast is Thierry vanaf zijn 15e scheidsrechter, eerst als clubscheidsrechter bij JVC Cuijk en op dit moment  op hoog niveau knvb scheidsrechter. (tweede een eerste klasse KNVB).

Thierry heeft ook in zijn werk affiniteit met jeugd en de begeleiding daarvan. De opleiding sport en bewegen heeft hij inmiddels afgerond en zijn nieuwe studie sociaal maatschappelijk werk opgestart.

Op het veld zal Thierry ondersteunt worden door Yassin Boussif als assistent-trainer. Yassin speelde onder andere in de jeugd van JvC Cuijk en zal als speler van ons 1e zaterdagelftal zijn ervaring overbrengen op dit team.

We zijn blij dat beide JvC Cuijk spelers ons jongens onder 17-2 gaan begeleiden en ontwikkelen.
De ervaren hoofdtrainer van ons zaterdag 1 team, Eric van Dreumel,  zal samen met deze jonge ambitieuze trainers het seizoen opstarten.