De Flits - Uitgave 5

Home > De Flits > De Flits - Uitgave 5

De Flits - Uitgave 51e Goal in one - footgolf adventure event
 

Op 19, 20 en 21 mei vindt de eerste editie van het Kuukse Footgolf toernooi plaats. Gedurende dit weekend zijn de velden van voetbalvereniging JVC Cuijk omgetoverd tot een avontuurlijke FootGolf-baan. Een parcours van 10 holes, dat je met zo min mogelijk trappen tegen een voetbal probeert af te leggen. Het einde van elke hole is uniek en heeft een thema of is verbonden aan een organisatie. Het ‘putten’ zal elke keer een uitdaging zijn. Speel je met ons mee en draag hiermee ook bij aan het goede doel: Tim foundation


Klik dan hier


 Wie wil er niet in een echte voetbalstad voetballen?

Voetbal City maakt dit mogelijk met 10 opblaasbare attracties. Elk onderdeel wordt 15 minuten gespeeld en de voetbalstad wordt in de vorm van een circuit gespeeld. Gezamenlijk met de 2 pauzes van 15 minuten duurt de activiteit 3 uur. De attracties zijn: boarding voetbal, snelheid schieten, panna voetbal, cup schieten, 5:5, cup schieten, levend tafelvoetbal, punten schieten, voetbalkooi en grond schieten. De XXS voetbal-city dag is mogelijk gemaakt door XXS Kinderopvang.


De XXS voetbal-city dag is bedoeld voor de E – F en Mini Pupillen en wordt gehouden voorafgaand aan de wedstrijd JVC Cuijk tegen OFC uit Oostzaan.

Maandag 17 april (2e Paasdag)
11:00 – 14:00 uur
Groenendijkse Kampen
Cuijk.

Je kunt je aanmelden bij de leider van je team, je leider zal dit weer doorgeven aan de coördinator.

We zoeken ook nog vrijwilligers/ouders voor bij de onderdelen en de begeleiding.

 


Nomineer de vrijwilliger van het jaar bij JVC Cuijk. Wie komt volgens jou in aanmerking voor de Frans Stoots trofee 2016/2017?

Mail zijn of haar naam naar vrijwilligers@jvccuijk.nl. De naam die het meeste door verschillende personen naar dit mailadres gemailed wordt, krijgt op de volgende vrijwilligersavond op 10 juni de titel ‘Vrijwilliger 2016/2017 JVC Cuijk’ en krijgt de;  ‘Frans Stoots trofee’ uitgereikt.


De pen (Jurre Grotenhuis)

Osama heeft misschien een vooruitziende blik, want nadat hij mij de pen overhandigde raakte ik geblesseerd. Hij heeft mij een klusje gegeven waarin ondanks mijn blessure kan terugdenken aan tijden bij JVC en een beetje betrokken blijf.
Zelf ben ik niet iemand met heel veel teksten en ik vroeg aan Osama waar moet ik dan over schrijven joh!!!  Hij zei wat jezelf wil, iets over je tijd bij JVC bijvoorbeeld.

Mijn tijd bij JVC....

Als 1e jaar D'tjes kwam ik hier voetballen, Gerrie Christiaans heeft mij gevraagd hierheen te komen
(OVER ECHTE JVC'ers GESPROKEN)!!
Doordat er altijd aardige ouders waren die uit de buurt van Grave kwamen kon ik altijd opgehaald en weer naar huis gebracht worden.  In de B verloor ik het plezier in voetbal ,andere dingen waren leuker en ik besloot te stoppen van de een op de andere dag.

Als ik aan mijn tijd denk dan komen veel voetbalvrienden voorbij! Iedereen kent de term wel, je kan geweldig met teamgenoten opschieten je bent jaren veel met elkaar in contact maar als de wegen scheiden dan zie je ze weinig en spreek je elkaar (bijna) niet meer.
MAAR als je ze dan weer ziet is het net als vroeger en ben je blij elkaar weer te zien.
Voor de kenners van de jeugd binnen JVC noem ik wat voorbeelden op: Ronne, Onur, Kagan, Nino, Aimane, Sjors, Nhat, Luc, Mo, Jim en ik kan er nog veel meer noemen!
Hiernaast speel ik alweer een tijdje met een echte voetbalvriend Yorrit Kanters en na nog langere omzwervingen volgend jaar ook met Alex Lejic . Mooi om te zien dat we sommige na jaren weer tegenkomen om samen bij JVC te spelen!

Mijn 2e tijd bij JVC....
Na te zijn vertrokken in de B ben ik dankbaar dat ik onder Dennis Straatman terugkeerde 2 jaar later.  De vraag die ik mij in het begin vaak stelde waarom keer je terug?
JVC een club van iedereen, maar zeker ook een van prestatie en uitstraling in de regio. Dat was voor mij zeker een reden. Onder de kenners weer van JVC, Leo Janssen een oude JVC'er die adviseerde mij als je echt teruggaat moet je er alles uit gaan halen wat erin zit.  Als je niet met die instelling gaat dan red je het niet bij JVC.  Ik keerde terug en ik neem de woorden van Leo nog mee tot op de dag van vandaag. Ik heb zelf graag gelijk maar jammer genoeg moet ik Leo gelijk geven want zonder die 100% te hebben gegeven stond ik niet waar ik nu sta.  

Als ik over een paar jaar weer de pen mag krijgen van Osama, die hopelijk dan nog steeds bij JVC zit!
Dan hoop ik dat we kunnen zeggen  we hebben er alles uitgehaald wat erin zit.
Promotie naar de 2e divisie is dan mijn  doel, dat is weer voor elke JVC'er anders!
(Ambitie mogen we hebben toch?)

De pen geef ik graag door aan de eerste man die mij naar JVC haalde!
Gerrie Christiaans, een echte JVC'er,ik zie hem vaak staan tijdens wedstrijden.
We spreken elkaar vaak na afloop van de wedstrijd.
Volgens mij zelfs jubilaris dit jaar, dus een mooi moment om te horen van uw tijd bij JVC! 


De Flits • Uitgave 5 • April 2017