De Flits

Home > De Flits > De Flits

De Flits


‘De Flits’ terug van weggeweest

Voordat het digitale tijdperk begon (inderdaad; een tijd zonder e-mail, internet of Twitter) kende JVC Cuijk een papieren clubblad met de naam ‘De Flits’. Een wekelijks verschijnend clubblad, dat de leden met elkaar in verbinding bracht. Veel van onze leden hebben aangegeven zo'n verbindend element te missen. Daarom starten we per vandaag - onder het motto 'JVC Cuijk, club van ons allemaal‘ - met de digitale opvolger van de ‘De Flits’, onder dezelfde naam.

Knipoog
JVC Cuijk wil een open vereniging zijn. Een club voor iedereen, laagdrempelig en verbonden met elkaar door alle geledingen heen. We willen iedereen op de hoogte houden van nieuws dat voor hem/haar van belang, interessant en leuk kan zijn. Een van de manieren om dit te bereiken is het een regelmatig terugkerende, digitale nieuwsbrief: 'De Flits'! Een naam met een historische knipoog naar het oude, papieren clubblad, dat wekelijks bij leden op de deurmat viel.

Proefeditie
Ook de digitale 'Flits' brengt vanaf nu regelmatig nieuws voor jeugdleden (pupillen, junioren), voor hun ouders, voor seniorleden en andere volgers van onze vereniging. Met hulp van een aantal vrijwilligers is deze eerste editie tot stand gekomen. Een soort proefeditie, want het kan altijd beter. Dus heb jij een leuk onderwerp voor De Flits? Heb je een idee voor een nieuwe rubriek? Heb je misschien zin en interesse om samen met andere redactieleden mee te werken aan deze nieuwsbrief? Laat het ons dan snel weten via nieuwsbrief@jvccuijk.nl.

Doe mee!
In ‘De Flits’ is plaats voor veel verschillend clubnieuws. Op dit moment kun je bijvoorbeeld denken aan een (hopelijk vaste) column onder de titel "Ik geef de pen door aan...", maar ook interessante 'Wist-u-datjes', Natuurlijk hopen we dat jullie allemaal actief een bijdrage gaan leveren door wedstrijdverslagen in te sturen, eventueel vergezeld van foto's of videobeelden. Kortom; de redactie staat overal voor open. Laat het ons weten via nieuwsbrief@jvccuijk.nl!
Om een goede start te kunnen maken, hebben we alle bij JVC Cuijk bekende mailadressen van leden, ouders en andere betrokkenen voor de verzending van deze eerste editie gebruikt. Heeft u 'De Flits' niet direct in uw mailbox ontvangen? Meld u dan hier aan via nieuwsbrief@jvccuijk.nl